Kategorier
  Nyhedsbrev
  Kontakt os

  Du kan kontakte os på:

  Telefon: 79 30 17 30

  Send os en e-mail
  Magic Sport ApS
  Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

  Besøg det åbne cykelværksted hos Magic Sport

  Vi er et åbent og anderledes cykelværksted, der tryller for dig og vores andre kunder. Vores værksted er en udstilling af specialfremstillede cykler, reservedele og meget mere, men det er også en mulighed for at se, hvad vi laver. Vi mener nemlig, at det allerbedste resultat fås ved åbenhed.

  Vi bygger cykler helt fra bunden

  Vi kan bygge din nye cykel op fra bunden, hvis du ønsker det. Det tager cirka tre timer at bygge en cykel helt fra bunden. Det sker i samarbejde med dig, så du får en helt unik cykel, der passer 100% til dig. Du kan vælge det stel, som du syntes bedst om, og så bygger vi resten på efter dine ønsker og behov.

  Vi er også specialister i elektroniske gear og kan endda lave skjulte løsninger på stel, der ikke er forberedt til det. Derved får du en perfekt løsning og et smukt resultat.

  Vores topuddannede cykelmekanikere tryller for dig

   Vores topuddannede og superdygtige cykelmekanikere tryller for dig, både når det gælder nybygning, ombygninger og reparation af alle slags cykler. Vi tilbyder forskellige løsninger, så vi kan altid finde den helt rigtige løsning til dig. Der er ingen begrænsninger, og du er med i hele processen.

   Vi udfører også reparationer af el-cykler, mountainbikes, racercykler, specialcykler, hverdagscykler og børnecykler. Men kom ind forbi os, og lad os finde den perfekte cykelløsning til dig. Du finder Magic Sport på Gørtlervej 1A i Ringe. Du er også velkommen til at ringe på telefon 79 30 17 30.